Gezin- of Familiefotografie  


Wie kan jou nou een beter gevoel geven dan je meest dierbaren om je heen? De mensen waar jij je goed bij voelt daar straal je het meeste bij! 


Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Ik laat je geen stomme poses aannemen of dingen doen waar je je niet goed bij voelt. 


De fotoshoot vindt bij voorkeur buiten plaats, want dan heb je het mooiste licht en alle ruimte voor spontane momenten. We maken een wandeling en ondertussen maak ik foto’s van jullie. 


Het doel van een familie fotoshoot is om de authentieke momenten in jullie gezin op een leuke en ontspannen manier vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat het voor jullie gezin een fijne ervaring is en jullie blij en trots zullen zijn met de foto’s. Foto’s samen, maar ook foto’s apart. Bijvoorbeeld papa en mama bij elkaar en alle broertjes en zusjes bij elkaar. Maar ook mooie foto’s van jullie elk apart, want elk gezinslid is belangrijk en heeft een eigen karakter. Dat probeer ik vast te leggen met mijn camera.


Gaan opa en oma ook mee? Leuk! Of misschien willen jullie de foto’s als cadeau geven aan jullie ouders, schoonouders of grootouders? Ik hoor graag jullie wensen!


Wanneer we buiten gaan fotograferen kijken we samen naar het beste tijdstip voor het mooiste licht. Een mooi natuurgebied, bos of misschien hebben jullie thuis wel een prachtige tuin? We kunnen samen een mooie locatie uitkiezen of we doen de familie fotoshoot bij jullie thuis. Elke keer is namelijk de lichtinval anders en daarom is elke fotoshoot weer een feestje. De spontane foto's die gemaakt kunnen worden doordat je buiten veel meer ruimte hebt om je te bewegen. 


De familie- of gezinsshoots vinden zoals ik hier boven al aangaf meestal plaats op een buiten locatie. Een zandvlakte, bos, of heide zijn daar allemaal erg geschikt voor. Samen zoeken we een mooie plek uit en omgeving waar jullie jezelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. Zo worden de foto’s puur en écht, wat past bij mijn fotografie stijl. Geen saaie studio foto’s dus, maar gewoon jij zoals je bent. 


Willen jullie meer informatie of een afspraak in plannen? Stuur mij dan gerust een berichtje.