Bruiloft


Jullie gaan trouwen, waarschijnlijk een van de mooiste dagen uit jullie leven. En deze dag moet natuurlijk met veel zorg en liefde worden vast gelegd.
Ik zou niets liever willen dan deel uitmaken van deze mooie dag.

In een eerste kennismakingsgesprek leer ik jullie graag beter kennen, ben ik nieuwsgierig naar jullie verhaal en wie jullie zijn en vertel ik uiteraard ook hoe ik te werk ga. Omdat we veel contact met elkaar zullen hebben rondom jullie grote dag, vind ik het belangrijk dat er een onderlinge klik is. Dat we elkaar begrijpen en ik kan aansluiten bij jullie wensen. Hierdoor voelen jullie je op je gemak, wat je ook in de foto’s zult terugzien.


Om jullie bruiloft foto’s nog mooier te maken, kan het fijn zijn om al eens samen een loveshoot gedaan te hebben. Zo raken jullie gewend aan de poses met elkaar en aan mij als fotograaf. En hoe leuk is het om deze foto’s ook gelijk voor jullie uitnodiging te gebruiken!


Als fotograaf houd ik ervan om bruiloften in een ontspannen sfeer met humor vast te leggen. 


 

Willen jullie meer informatie ontvangen? Vraag dan de trouwbrochure aan.


 


Pakket 1

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
max 4 uur fotografie
Minimaal 150 bestanden
Preview binnen 72 uur
Luxe USB-stick
Online galerij

€ 595,-

Pakket 2

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
max 6 uur fotografie
Minimaal 300 bestanden
Preview binnen 72 uur
Luxe USB-stick
Online galerij

€ 695,-

Pakket 3 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
max 8 uur fotografie
Minimaal 400 bestanden
Preview binnen 72 uur
Luxe USB-stick
Online galerij
€ 850,-Ook kan ik een offerte op maat voor jullie maken, neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar  info@fotografierianne.nl met jullie wensen.


Voor extra uren fotografie vraag ik € 75,- per uur. 

Reiskosten tot 125 km inbegrepen vanaf postcode 9003 LP. Bij meer dan 125 km voor de complete dag worden er reiskosten berekend van € 0,30 per kilometer.